Sharpei Evenementen
Januari  2021
Maa Din Woe Don Vri Zat Zon
   
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sharpei Palace

Remember..

Inge Bijvoets

 

Op 29-07-2013 bereikte ons het verdrietige nieuws dat ons forumlid, onze lieve vriendin, Inge Bijvoets de strijd tegen kanker heeft  verloren.

Inge is voor zo velen een vraagbaak geweest, een gedreven bestuurslid van de SCN, een fokker die voor iedereen klaar stond, waar ook je hondje vandaan kwam, iemand die van onschatbare waarde was met al haar kennis over de Shar-Pei. Inge Bijvoets is bekend bij Shar-Peiliefhebbers in binnen- en buitenland.

Voor ons was Inge ook een forumlid die vanaf dag 1, die ons van informatie voorzag, kritisch naar dingen liet kijken en onze kennis op gebied van de Shar-Pei steeds weer verruimde. Maar die ook onze hondjes (met of zonder stamboom) met evenveel enthousiasme keurde op ons 3 jarig bestaan. Maar bovenal verliezen wij in Inge een lief mens met een enorm hart voor de shar-pei en voor mensen.

Wat zullen we haar missen!

Wij wensen Jan, Kevin, Kikki en Jayce heel veel sterkte voor nu en later…..

Beheerders, moderators en leden van Sharpeipalace.nl


Marc van Faassen (04 februari 1975 / 26 februari 2014)

marc en mila

 

Marc van Faassen kennen veel van ons al heel wat jaar.

Ik kende hem zelf denk vanaf 2003 of 2004 toen wij elkaar leerden kennen op een van de wandelingen. Soms in het gezelschap van Margreet, maar soms alleen, vergezeld van zijn lieve Jumah.
Marc was een vriendelijke, hulpvaardige vent en door velen zeer gewaardeerd. Sinds de dag dat Sharpeipalace.nl werd opgericht was hij lid. Hij was en is, lid nr. 3 op ons forum.
En ondanks dat hij niet heel veel postte, merkte je dat hij toch op de hoogte was en betrokken, bescheiden op de achtergrond aanwezig was Marc er gewoon….

Veel mensen uit de shar-pei wereld van en buiten dit forum kenden hem en Margreet en uiteraard hun Shar-Peis. Eerst alleen Jumah en later kwam daar Mila nog bij,  waarvan ze helaas in augustus 2013 afscheid moesten nemen.

Toch kende Marc’s leven de laatste paar jaar ups en downs. En waarschijnlijk hebben deze downs hebben er uiteindelijk toe geleid dat Marc besloten heeft niet meer verder te willen. Het overlijden van Marc in februari dit jaar, kwam voor ons allemaal als een grote schok. Wij missen in hem een fijne vent en een van een Shar-Pei vriend van het eerste uur.

Met deze in memoriam willen wij de herinnering aan Marc levend houden.

Esther, namens het moderatorteam sharpeipalace.nl